AKTUELNO

Razočarala se u cimerke.

Gledanje snimaka u ''Zadruzi 2'' se završilo pa su se zadrugari razbežali po Beloj kući i imanju ''Zadruge 2''. Stanija Dobrojević je ostala da sedi za stolom gde je spomenula Draganu Mitar u razgovoru sa Lepim Mićom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana je ljubomorna i zavidna, Mićo. I to sa ovom Ljubom Pantović koja me komentariše. Sve su to isti ološi. Dragani Mitar ju do j*ja, Ljuba i Rebeka. Šta mi onda glumi finoću, šta mi se smeje u facu? Nešto je smrdelo ovde. Šta ona ima da priča da nije moj fan? Ljubomorna je i zavidna, oko mene su sve ološi - govorila je izrevoltirana Stanija.

Dobrojevićeva je nastavila da iznervirano govori o Marijani Zonjić. Iznela je mišljenje da nije očekivala od Zonjićeve da predlaži nju kao osobu koju bi trebalo poslati u izolaciju.

Ja sam to rekla zbog rijalitija. Nema veze sa tim, šta ti je - bila je zapanjena Marijana, pa je Stanija nastavila da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gazim čoveka (Marka Miljkovića) ovde otkad sam ušla, a ti bi mene ovde stavila u istu prostoriju sa njim. J*bite se svi bre, ovde kad se rode emocije, nema više rijalitija. Nisi korektna prema meni, samo ne želim da me povezuju sa njim - govorila je Stanija, a nekoliko trenutaka kasnije je osudila Miljkovićevo ponašanje zajedno sa Marijanom Zonjić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'